HUWELIJKSFOTOGRAFIE

Als huwelijksfotograaf ben ik diegene die het meest aan jullie zijde zal staan tijdens de grote dag. En dat doet wat met me. Verwacht van mij alsjeblief geen formele minuut tot minuut registratie van jullie heerlijke dag. Ik ga voor spontane huwelijksfotografie. Beelden die doordrongen zijn van gevoel  en magie. Geen statische portretten aan een voordeur, maar wel momenten die ontroeren en die doen lachen.

Laat mijn beelden voor zich spreken – en dan ontmoet ik jullie graag!

SAVE THE DATE

Willen jullie je verloving op en top vastleggen? foto’s voor de  uitnodiging? Laat ons samen een unieke reeks beelden van jullie beiden maken.

Dat dit jullie relatie met mij en mijn fototoestel aanscherpt, dat is mooi meegenomen voor de eigenlijke huwelijksreportage!

Inbegrepen in elke huwelijksreportage is een usb stick met alle digitale bestanden, alsook een mooi gepersonaliseerd trouwalbum.

JULLIE VERHAAL IN EEN BOEK

Als fotograaf hou ik ervan te werken met een album. Jullie verhaal weergeven in een album is niet minder dan een beloning… want ook mooie foto’s gaan slapen op een computer!
Een huwelijksreportage met een mooi album als resultaat zal je  veel vaker herbekijken, en dat is toch de bedoeling van jullie huwelijksreportage, namelijk de herinneringen van die mooie dag koesteren.
Een album houdt de beleving van die geweldig zalige dag levend – vandaag, morgen en binnen negen maal negentig jaar.

 

Ik zou onze trouwdag onmiddellijk overdoen en opnieuw luid “ja” zeggen aan mijn vrouw. Ik zou oh zo veel beter investeren in de foto’s van onze grote dag.

 

Moderne & spontane trouwfotografie

Digitale bestanden op USB

Stijlvol huwelijksalbum

Vaste prijsafspraak

Contact

 

ENKELE VOORBEELDEN

 

Bekijk hier de andere categorieën:
Portretfotografie  Foodfotografie